FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pobjeda košarkašica

LODZ, 30. lipnja 2011. (Hina) - U razigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta na Europskom košarkaškom prvenstvu u Poljskoj hrvatska ženska reprezentacije je pobijedila Latviju 84:75 (15:20, 22:14, 24:18, 23:23).

Hrvatske košarkašice su ovom pobjedom uzvratile Latvijkama za poraz u skupini (61:67), no što je još važnije odabranice izbornika Stipe Bralića su izborile utakmicu za peto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu.

Protivnice hrvatskih košarkašica još nisu poznate jer su danas na rasporedu preostale dvije utakmice četvrtfinala između Crne Gore i Turske, te Litve i Francuske. Poražne ekipe iz četvrtfinala u petak će igrati međusobno, a bolje iz tvog dvoboja igrat će protiv Hrvatske u subotu.

Najefikasnija igračica u hrvatskim redovima bila je Jelena Ivezić sa 19 koševa i 6 skokova, Iva Ciglar je dodala 17 koševa i 9 asistencija, Iva Slišković je upisala 14 koševa, dok je Sanda Mandir dodala 13 koševa. Latviju su predvodile Zane Tamane sa 16 i Elina Babkina sa 15 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙