FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Kosor: potpisat ću pristupni ugovor s EU

ZAGREB, 18. lipnja 2011. (Hina) - Bez obzira kada će se potpisivati pristupni ugovor s EU, potpisat ću ga ja, rekla je danas predsjednica HDZ-a i hrvatske vlade Jadranka Kosor na proširenoj sjednici Središnjega odbora HDZ-a na zagrebačkom Velesajmu.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor članstvu je obećala pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima, istaknuvši kako bez stabilnoga i jakog HDZ-a nema stabilne Hrvatske.

Na proširenoj sjednici Središnjeg odbora stranke nazočilo je više od 700 članova, a u stranačko članstvo primljeno je i deset novih ljudi.

Predsjednica stranke iskaznice je uručila ministru obrane Davoru Božinoviću, državnim tajnicima Ivani Mrkonjić i Andreju Plenkoviću te glavnom državnom inspektoru Robertu Marktu. U članstvo HDZ-a primljeni su i profesorica zagrebačkoga Medicinskog fakulteta Jadranka Sertić, socijalna radnica Elza Parlov, liječnici Vjekoslav Radeljić, Jure Murgić, katolički kantautor Luka Balvan, svjetska prvakinja u taekwodou Sanda Livia Maduna.

Kosor je u pedesetminutnom govoru, uz ostalo, naglasila i da HDZ, u godini kada će Hrvatska završiti pregovore s EU, kada obilježava 22 godine postojanja i 20. obljetnicu neovisnosti, mora širom otvoriti vrata mladima i dati im istinsku šansu.

"Prva prilika za to biti će kada budemo sastavljali liste za parlamentarne izbore", rekla je Kosor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙