FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brazil - Nizozemska 0:0

SAO PAULO, 5. lipnja 2011. (Hina/Reuters) - U pripremnom susretu odigranom u Goianiji nogometaši Brazila i Nizozemske su odigrali bez zgoditaka, 0:0.

U jednoj od vrlo rijetkih pripremnih utakmica koje je Brazil odigrao u domovini, "karioke" se nisu uspjeli osvetiti Nizozemcima za poraz na SP 2010. Dvoboj su obilježile obrane vratara i brojne grubosti, a u 79. minuti je isključen domaći igrač Ramires.

Otkad je brazilski izbornik Mano Menezes naslijedio Dungu, Brazil je u pripremnim utakmicama svladao SAD, Iran i Škotsku, ali su izgubili od Argentine i Francuske, te nisu uspjeli pobijediti Nizozemsku. U utorak Brazilci u Sao Paulu igraju s Rumunjskom u službenom oproštaju bivšeg najboljega nogometaša svijeta Ronalda.

BRAZIL: César - Alves, Lúcio, Silva, Santos (Adriano 83) - Leiva (Sandro 64), Ramires, Elano (Lucas 64) - Robinho (Elias 74), Neymar, Fred (Damiao 74)

NIZOZEMSKA: Krul - van der Wiel (Boulahrouz 84), Heitinga, Mathijsen, Pieters - De Jong (Maduro 63), Robben, Strootman (Schaars 73), van Persie (Huntelaar 64)- Affelay, Kuyt (Elia 63)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙