FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 3. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba o prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Vjetar otežava promet na autocesti A1, od tunela Sveti Rok do čvora Maslenica i na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić. Treba voziti opreznije po mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i na sjevernom Jadranu. Zatvorena je državna cesta D1 između Gračaca i Knina, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59 -Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac, i obratno. (do 15. lipnja). Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema GP Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D1 do čvora Trakoščan. Na autocesti A 1 od vijadukta Božići do sjevernog ulaza u tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, a brzina je ograničena na 60 km/h. Na riječkoj obilaznici zatvoren je izlazni krak na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a najviše sunčana vremena očekuje se u Dalmaciji. U kopnenom području povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, a na Jadranu većinom suho, ali su na južnom i dijelu srednjeg Jadrana sredinom dana i poslijepodne mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab, u sjeverozapadnom području i gorju do umjeren sjeveroistočnjak, a na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena do jaka bura. Najviša temperatura od 20 do 25, u istočnoj Slavoniji i na većem dijelu Jadrana između 25 i 28, u Dalmaciji ponegdje do 30 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙