FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: prognoza vremena i stanje na cestama

ZAGREB, 30. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB -Promjenljivo i pretežno oblačno. Povremena kiša te mjestimični pljuskovi i grmljavina većinom u unutrašnjosti, a poslijepodne i krajem dana i na Jadranu, posebice južnom i srednjem. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu će zapuhati slabo do umjereno, navečer i u noći na otvorenome moru srednjega i južnog Jadrana i jako jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 16 do 22 stupnja Celzijusa.

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima, a magla usporava vožnju u Gorskom kotaru i Lici, te na autocestama A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Ravna Gora i na A 1, od Otočca do tunela Sveti Rok, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Zbog radova za sav promet zatvorena je državna cesta D 217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je preko Otočca.

Na graničnim prijelazima Kaštel, Bregana i Macelj pojačan je promet osobnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙