FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovačko-neretvanska županija i talijanska pokrajina Molise potpisale sporazum

DUBROVNIK, 27. travnja 2011. (Hina) - Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i predsjednik talijanske pokrajine Molisea Michele Iorio danas su u gradu Campobassu potpisali sporazum po kojem će Molise dobiti svoj ured u Dubrovniku, a ured dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu preselit će se u tamošnji ured pokrajine Molisea, priopćeno je iz županijskog ureda za odnose s javnošću.

Župan Dobroslavić boravi u Moliseu sa županijskim izaslanstvom u kojem su i predstavnici županijske Turističke zajednice, Sveučilišta u Dubrovniku te više gospodarskih tvrtaka. Na sastanku s predsjednikom pokrajine Molisea Micheleom Ioriom razgovarao je o mogućnosti uvođenja katamaranske veze između Termolija i Dubrovnika te o suradnji dubrovačkog sveučilišta i grada Campobassa.

Župan Dobroslavić s velepolanikom Tomislavom Vidoševićem susreo se s moliškim Hrvatima, a uz ostalo je dogovoreno da se uskoro potpišu sporazumi o prijateljstvu između gradova Ploča i Termolija te općine Crocea i Dubrovačkog primorja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙