FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor čestitala Uskrs mons. Srakiću i kardinalu Bozaniću

ZAGREB, 22. travnja 2011. (Hina) - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor čestitala je danas Uskrs, u ime Vlade i svoje osobno ime, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskupu đakovačko-osječkom i metropolitu, mons. Marinu Srakiću te kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom.

"Vjera kao temelj kršćanskog života, izvor je nepresušne nade i snage u našim srcima. Dočekujući Uskrs, duhovno obnovljeni kroz molitvu i odricanje, proslavljamo pobjedu života i novi početak. Vrijeme je to u kojem u prikazu žrtve Isusa Krista, osnaženi pronosimo poruke mira, ljubavi i zajedništva", ustvrdila je u čestitki mons. Srakiću, poželjevši mu radostan i blagoslovljen Uskrs.

Poželjevši kardinalu Bozaniću da proslavi Uskrs u zdravlju i miru, Kosor je napomenula kako "slaveći Kristovo uskrsnuće, slavimo pobjedu vjere, slavimo pobjedu ljubavi i zajedništva".

"Darovana nam je nada u vječni život i mi s istinskim uvjerenjem iznova spoznajemo Boga. Neka Vas ta spoznaja vodi i nadahnjuje u mudrom i smjernom vodstvu Crkve u Hrvata", stoji u čestitki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙