FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prepriječila se cisterna - prekinut promet

ZAGREB, 23. ožujka 2011. (Hina) - Zbog prepriječene cisterne na autocesti A 3, Bregana-Lipovac, promet je od 10,30 sati prekinut od naplate Ivanja Reka do čvora Rugvica u smjeru Lipovca, javlja Hrvatski autoklub pozivajući vozače da poštuju upute prometne policije, te koriste alternativne pravce.

Zbog prosvjeda promet je prekinut na državnim cestama: Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač (D 5), Vinkovci-Osijek u Jarmini (D 518), Đakovo-Velika Kopanica u Vrpolju (D 7, obilazak je preko Strizivojne) i na Podravskoj magistrali u Suhopolju (D 2).

U mjestu Cabuna, na Podravskoj magistrali promet ide naizmjeničnim propuštanjem vozila kao, a na državnoj cesti D 46 Ilača-Tovarnik osobna vozila se propuštaju naizmjence, a teretna voze obilazno preko Vukovara.

Zbog radova u tunelima Pod Vugleš i Javorova Kosa, na A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke, od 6 sati je zatvoren vozni trak, promet teči usporeno pretjecajnim.

Zbog radova promet u tunelu Plasina, ide dvosmjerno tunelskom cijevi u smjeru Zagreba, uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se jednim prometnim trakom u smjeru Zagreba i jednim prometnim trakom u smjeru Varaždina.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙