FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK:

ZAGREB, 12. ožujka 2011. (Hina) - Na državnoj cesti D 5 u mjestu Lukač do 8 sati vozi se jednim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prosvjeda zatvorene su državne ceste: D 2 u mjestu Cabuna (obilazak: Suhopolje-Orešac-Sopje-Slatina), D 46 Vinkovci-Tovarnik u Ilači, D 55 Vinkovci-Županja u Gradištu i D 518 Vinkovci-Jarmina u Jarmini.

Vremenske prilike povoljne su za vožnju, a kraći zastoji mogući su na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na autocesti A 1, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići (od 227. do 237. km) vozi se dvosmjerno, desnom stranom kolnika, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3) zbog sanacije nadvožnjaka „Klara“, prometuje se sjevernim kolnikom od 27. do 25. km uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na GP Bregana (čekanja oko 1 sat), a na Maclju izlaz (čekanja oko 2 sata).

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙