FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović: pozvao sam stranke na razgovor o stabilnosti

ZAGREB, 10. ožujka 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas kako je pozvao predsjednike svih parlamentarnih stranaka sutra na sastanak u Ured predsjednika Republike kako bi razgovarali o stabilnosti, jer stabilnost države nema alternativu.

Razlog zašto sam sazvao stranke je razgovor o stabilnosti, jer bez stabilne države ni poduzetnici ne mogu poslovati, a Hrvatska ne može biti dobar i ravnopravan član EU, izjavio je Josipović novinarima prilikom današnjeg primanja izaslanstva Hrvatske gospodarske komore (HGK) i dobitnika nagrade "Zlatna kuna".

Komentirajući gotovo svakodnevne prosvjede u mnogim hrvatskim gradovima, Josipović je rekao da ljudi prosvjeduju jer su nezadovoljni.

Nezadovoljni su ne zato što im je užitak hodati cestom i protestirati, bacati jaja, nositi transparente, nego protestiraju zato što im je teško, zato što nemaju radna mjesta, zato što rade a ne primaju plaće, zato što su oni i njihove obitelji gladne, izjavio je Josipović

Zaključio je kako je za rješavanje tih problema Hrvatskoj nužna stabilnost, a, naglasio je, politička i gospodarska stabilnost se međusobno uvjetuju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙