FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 28. veljače

ZAGREB, 27. veljače 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za ponedjeljak, 28. veljače:

SPLIT - Konferencija za novinare u povodu "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA" koja će se u Spaladium areni u Splitu održati od 29. do 31. ožujka. Na konferenciji će biti ministar obrane Davor Božinović, državni tajnik u MORH-u Mate Raboteg, zamjenik načelnika GS OS RH za planove i resurse general pukovnik Slavko Barić i drugi (11 sati, Kongresno ugostiteljski centar "Poljud", Poljudsko šetalište br. 1.). Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme "Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA" održava se pod pokroviteljstvom Vlade RH, a u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država, specijalizirane za organizaciju sajamskih priredbi takovog tipa. Na izložbi se očekuje sudjelovanje više od 100 tvrtki iz Hrvatske, regije i svijeta.

ZAGREB - Javnosti će biti predstavljeni projekti "Digitalizacija policijskih uputa i naputaka" i "On-line policijske postaje", ostvareni u suradnji s nevladinom udrugom Sudačka mreža, uz potporu Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku i uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Nizozemske (11,30 sati, Ravnateljstvo policije, Ilica 335).

ZAGREB - U povodu obilježavanja Međunarodnog dana rijetkih bolesti održat će se javna tribina pod nazivom "Rijetke bolesti u Hrvatskoj, jesmo li svi jednaki?", u organizaciji Hrvatske udruge za rijetke bolesti i u suradnji sa zagrebačkim Gradskim uredom za zdravstvo i branitelje (10 sati, Tribine grada Zagreba, Kaptol 27).

ZAGREB - Komemoracija Ivanu Picelju (Okučani, 1924. – Zagreb, 2011), jednom od najznačajnijih i najsvestranijih umjetnika druge polovice 20. stoljeća održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti (12 sati, MSU, Avenija Dubrovnik 17, dvorana Gorgona).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙