FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog bure zatvorena dionica A1 Sv. Rok-Maslenica

ZAGREB, 23. veljače 2011. (Hina) - Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A 1, Sveti Rok –Maslenica, izvijestio je večeras u 19 sati Hrvatski auto-klub.

Državnom cestom D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranskom magistralom (D 8), između Karlobaga i Svete Marije Magdalene mogu voziti samo osobna vozila.

Na Krčkom i Paškom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu), a na Jadranskoj magistrali (D 8) između Bakra i Karlobaga još i za dostavna, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupinu).

Vozačima se savjetuje opreznu vožnju tijekom noći, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti zbog moguće poledice, a na cestama u priobalju očekuju se zabrane zbog bure.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen, te katamaranska iz Rijeke za otok Pag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙