FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućut premijerke Kosor obitelji Ivice Bednjanca

ZAGREB, 16. veljače 2011. (Hina) - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor uputila je brzojav sućuti obitelji Ivice Bednjanca, u povodu smrti toga istaknutoga hrvatskog crtača i strip-autora, izvijestio je danas Vladin Ured za odnose s javnošću

"S tugom sam primila vijest o smrti gospodina Ivice Bednjanca, poznatog hrvatskog crtača stripova, humorista i scenarista.

Gospodin Bednjanec stripovima u 'Modroj lasti' i 'Smibu' obilježio je odrastanje mnogih generacija. Taj velikan hrvatskog stripa, osebujnog stila i iznimnog humora, na vedar nas je i zabavan način učio kako i najveći problem izgleda manji kada ga prihvatiš uz smijeh. Zbogom, Lastane !", stoji u brozojavu premijerke Kosor, kojim obitelji Ivice Bednjanca izražava sućut u ime Vlade RH i svoje osobno.

Istaknuti hrvatski crtač i cijenjeni strip-autor Ivica Bednjanec preminuo je jučer u Zagrebu u 77. godini. Posljednji ispraćaj bit će u petak, 18. veljače, u 13,20 na groblju Miroševac. Komemoracija u spomen Ivici Bednjancu obržat će se u ponedjeljak, 21. veljače, u 12 sati u prostorijama zagrebačkog nakladnika Školske knjige, Masarykova 28.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙