FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: olujna bura onemogućila promet nekim dionicaama

ZAGREB, 22. siječnja 2011. (Hina) - Zbog olujne bure, za sav promet zatvorene su autocesta A 1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, dionica ceste D 1 Gračac-Udbina, Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D 8) i državna ceste D 506 Dobroselo-Mazin, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Cestama D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i D 25 Gospić-Karlobag smiju prometovati samo osobna vozila.

Autocesta A 6 Rijeka-Zagreb otvorena je za sve skupine vozila u smjeru Zagreba. U smjeru Rijeke, zbog olujnih udara vjetra i snježnih nanosa vozila preko 3,5 t kao alternativu koriste staru cestu, od čvora Delnice prema Kikovici, dok je za tegljače s prikolicama i kamione s poluprikolicama zabrana prometa od čvora Bosiljevo do čvora Kikovica.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je za: autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), a dionicom autoceste A 7, Orehovica-Sveti Kuzam i Krčkim mostom, za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu).

Zbog loših vremenskih prilika u prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen (prema Pagu), Jablanac-Mišnjak (prema Rabu ) i Brestova-Porozina (Cres), te katamaranske iz Malog Lošinja i Paga. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙