FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Desetak uhićenih zbog pljački novčarskih institucija

ZAGREB, 21. siječnja 2011. (Hina) - Policija je na zagrebačkom području uhitila desetak osoba koje se povezuje s razbojstvima u novčarskim institucijama, doznaje se u MUP-u.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec potvrdio je da se provodi opširno kriminalističko istraživanje te da je uhićeno više osoba koje se tereti za razbojstva u novčarske institucije, no pojedinosti policijske akcije nije želi otkriti.

Nije želio komentirati nagađanja medija da se uhićene povezuje, među ostalim, i s krvavom pljačkom poslovnice Fine u Zvonimirovoj ulici u kojoj su ubijena dvojica zaštitara. Dodao je kako će policija više infomacija objaviti sutra.

Mediji javljaju da je desetak osoba uhićeno na osnovu iskaza Ivana Boršića koji je nedavno pritvoren zbog sumnje da je naručio ubojstvo Ante Rose na kojega je prije nekoliko tjedana na zagrebačkom Velesajmu pucao Ivica Štrk, pri čemu je hitac probio zid dječje igraonice.

Boršić je navodno policiji dao opširan iskaz u kojemu je, među ostalim, osim o razbojništvima, pričao i o navodnoj likvidaciji jednog srpskog kriminalca u okolici Zagreba te o razbojničkoj skupini koja je "operirala" po Španjolskoj i Bugarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙