FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HČSP: tajnik će snositi posljedice

ZAGREB, 17. siječnja 2011. (Hina) - Hrvatska čista stranka prava (HČSP) uputila je večeras dopis Hrvatskom novinarskom društvu (HND) u kojem ističe kako ne odobrava način komunikacije tajnika zagrebačke organizacije HČSP-a Ivana Škrleca s novinarem Dragom Pilselom, a koju je kako navodi upotrijebio u svoje, a ne u ime stranke te će i radi toga snositi posljedice.

Škrlec je svoj tekst uputio Pilselu kao reakciju na njegov tekst o premazivanju bojom kamene ploče 12. postaje Križnoga puta u perivoju samostana Sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu.

Izjavu u kojoj HND smatra "upitnim postojanje" HČSP-a, predsjednik stranke Josip Miljak ocijenio je kao dio jednoumne, antihravtske politiku te istaknuo da se o legitimnosti stranke može govoriti tek nakon rezultata policijske istrage i utvrđivanja je li novinaru bilo egzaktnih prijetnji smrću.

HČSP navodi kako se nada da će javni istupi koji ne vode miru i ljubavi uskoro doći pod udar Zakona po kojemu će kazneno djelo biti i veličanje totalitarnih komunističkih režima i njihovih zločina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙