FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Korčulani pred novim gradskim izborima

KORČULA, 31. prosinca 2010. (Hina) - Zbog nedostatka kvoruma, danas se nije održala izvanredna 18. sjednica korčulanskoga Gradskog vijeća na čijem je dnevnom redu bila samo jedna točka - prihvaćanje prijedloga odluke o privremenom financiranju grada Korčule od 1. siječnja do 31. ožujka 2011. godine.

Naime, na 17. sjednici, održanoj 28. prosinca, vijećnici su odbili prijedlog gradonačelnika Mirka Duhovića o povećanju prireza poreza na dohodak sa šest na 12 posto. Za taj prijedlog glasovalo je šest vijećnika koalicije SDP-HNS, protiv su bili vijećnici HDZ-a, HSP-a, HSLS-a i Korčulanske lige (ukupno sedam glasova), a HSS je bio suzdržan s dva glasa.

Gradonačelnik je zato povukao prijedlog proračuna grada Korčule za 2011. godinu te predložio odluku o privremenom financiranju toga grada od 1. siječnja do 31. ožujka 2011. godine.

Budući da Korčula nije uspjela prihvatiti gradski proračun za 2011. godinu te odluku o privremenom financiranju, po svemu sudeći, na proljeće će se održati izbori za novi sastav korčulanskoga Gradskog vijeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙