FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FinesaCapital prenio brokersko poslovanje na Hita-Vrijednosnice

ZAGREB, 30. prosinca 2010. (Hina) - Investicijska društva Hita-Vrijednosnice i FinesaCapital postigla su sporazum o poslovnoj suradnji i prijenosu klijenata, priopćeno je danas iz tih tvrtki.

Poslovna suradnja uspostavljena je s ciljem podizanja kvalitete investicijskih usluga i aktivnosti, razine konkurentnosti te racionalizacije poslovanja.

Taj sporazum temelji se na strateškom opredjeljenju Hita–Vrijednosnica za daljnji razvoj naprednih tehnologija i postupaka vezanih uz izvršenja naloga za račun klijenta, dok Finesa Capital svoj strateški razvoj zasniva na korištenju svjetski priznatih analiza i modela upravljanja portfeljem, navodi se u priopćenju.

S danom 29. prosinca Hita-Vrijednosnice uspješno su završile s prijenosom brokerskog poslovanja FinesaCapitala. Klijenti koji su potpisali suglasnost nastavljaju od tog datuma trgovati posredstvom Hita-Vrijednosnica.

FinesaCapital, pak, nastavlja obavljati usluge upravljanja portfeljem, investicijskog savjetovanja te trgovanja za vlastiti račun, navodi se u tome priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙