FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada o sastanku s izaslanstvom Kamenskog: privatizacijski kriminal ne zastarijeva

ZAGREB, 22. prosinca 2010. (Hina) - Premijerka Jadranka Kosor na današnjem sastanku s izaslanstvom djelatnika Kamenskog poduprla je njihov zahtjev da se slučaj Kamensko ne zataška, naglasivši kako Ustav jamči da privatizacijski kriminal ne zastarijeva, priopćeno je iz Vlade.

Kosor se jutros sastala u Banskim dvorima s izaslanstvom djelatnika Kamenskog, koji su joj osobno iznijeli svoju tešku situaciju, posebno vezanu uz činjenicu da već sedam mjeseci nisu primili plaću, kaže se u priopćenju.

Istaknuli su da samo žele raditi, svojim obiteljima osigurati osnovne potrebe i dostojanstveno živjeti. Također, premijerki Kosor uputili su molbu da se u okviru stečajnog postupka sve provede po zakonu te je izvijestili kako su spremni nastaviti proizvodnju ako se pronađu mogućnosti za preseljenje postrojenja.

Osobito su dali potporu predsjednici Vlade u borbi protiv kriminala i korupcije te zatražili da u tome ustraje.

Premijerka Kosor istaknula je da će učiniti sve što je u okvirima njene moći i zakona u pronalasku rješenja tog problema. Posebno je poduprla njihov zahtjev da se taj slučaj ne zataška, naglasivši kako Ustav jamči da privatizacijski kriminal ne zastarijeva, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙