FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snijeg izazvao probleme na riječkim prometnicama

RIJEKA, 17. prosinca 2010. (Hina) - U Rijeci i u široj okolici grada napadali snijeg izazvao je velike probleme u odvijanju prometa.

Snijeg je u Rijeci počeo padati oko 14 sati te neprestano pada tijekom popodneva i večeri. Napadalo je oko 10 centimetara pa su na zasniježenim prometnicama automobili brojnih Riječana, nenaviklih na sniježne uvjete, ostali zaglavljeni ili se kreću u kolonama minimalnom brzinom. Unatoč upozorenjima i pravovremenim najavama, mnogo automobila na ulicama je danas bio bez ikakve zimske opreme.

Neke autobusne gradske i prigradske linije su u prekidu a na većini ostalih se prometuje uz značajna kašnjenja. Najveći problemi su na ulicama s većim nagibom prema krajnjim istočnim i zapadnim dijelovima grada te prigradskim naseljima.

Sva vozila službe nadležne za čišćenje snijega su u pogonu. Po prognozi bi snijeg trebao nastaviti padati veći dio noći.

Iz Rijeke prema Zagrebu vlak kasni dva sata u odnosu na vozni red te još uvijek nije krenuo a druge željezničke linije se odvijaju prema planu, doznaje se iz željezničkog kolodvora u Rijeci.

Prema podacima s riječkog autobusnog kolodvora autobusni promet prema Zagrebu se odvija uz minimalna kašnjenja dok su problematične linije prema kvarnerskim otocima, Istri i crkveničko-vinodolskom području. Autobusni promet s Krkom je u prekidu od početka padanja snijega popodne, za Novi Vinodolski također a autobusi za Istru kasne po sat do sat i pol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙