FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 15. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na riječkoj obilaznici, promet teče usporeno kod čvora Orehovica (B 6), u smjeru Zagreba, zbog prometne nesreće. Zbog niskih temperatura u cijeloj je zemlji moguća poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, te na županijskim i lokalnim cestama na području Gospića. Zbog vode na kolniku, za sav su promet zatvorene županijske ceste: ŽC Donji Kosinj-Rudinka, ŽC Kosinj-Bakovac, ŽC Žažina-M.Gorica i ŽC Stankovac-Slana. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Zatvorena je Sljemenska cesta od odvojka prema Medvedgradu do Prilaza Kraljičinu zdencu (Šestinski lagvić). Vozi se obilazno: Sljemenska cesta-Gornji Lukšić-Lukšići-Šestinska cesta-Prilaz Kraljičinu zdencu. (do 18.12.). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno, većinom suho i hladno. Samo ponegdje je moguć slab snijeg, uglavnom u Slavoniji. Na sjevernom Jadranu djelomice, a u Dalmaciji pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, na Jadranu slaba do umjerena, ujutro na južnom, a poslijepodne na sjevernom dijelu mjestimice i jaka bura s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka između -4 i 1, na Jadranu od 3 do 8 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙