FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Godišnja izložba Fotokluba Rijeka "Inwentura 2010."

RIJEKA, 15. prosinca 2010. (Hina) - Fotografije Branka Kukurina ocijenjene su najcjelovitijim i najosmišljenijim fotografskim djelom te je autor dobio diplomu Fotokluba Rijeka na sinoć otvorenoj godišnjoj izložbi fotografija ovoga kluba pod nazivom "Inwentura 2010.".

Povjerenstvo za dodjelu priznanja odlučilo je i da se Bojanu Bonifačiću dodijeli diploma fotokluba za poseban autorski doprinos fotografskom radu.

Karla Merle je dobila priznanje kao najuspješnija mlada autorica a članovi Fotokluba Rijeka Zdenko Vukelić i Aleksandar Tomulić su ocijenjeni najaktivnijim izlagačima u 2010. godini čime su. po ocjeni povjerenstva, doprinijeli osobnoj ali i afirmaciji fotokluba.

Izložba je postavljena u prostoru Filodrammmatice u Rijeci. Izložene su 84 fotografije odabrane od 250 pristiglih na natječaju.

Fotoklub Rijeka ima 46 članova. Ove godine je aktivnost kluba intenzivirana organiziranjem jednomjesečne manifestacije PhotoRi. U sklopu nje priređena je Međunarodna izložba fotografija na temu "Grad i voda, voda i grad", fotograf Petar Trinajstić je predstavio svoj autorski rad a predavanje o čuvanju arhivske fotografske građe je održao Petar Dabac iz Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙