FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak o pripremi Parlamentarne skupštine OESS-a u Dubrovniku

DUBROVNIK, 10. prosinca 2010. (Hina) - Zajednički sastanak predstavnika Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika i Organizacijskog odbora za pripremu jesenskog zasjedanja Parlamentarne skupštine OESS-a koje će se održati od 07. do 10. listopada 2011. održan je u petak u Dubrovniku.

U radu sastanka sudjelovali su glavni tajnik Parlamentarne skupštine OESS-a Spencer Oliver, njegov zamjenik Gustavo Pallares, voditelj izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a Tonino Picula, te predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije te grada Dubrovnika.

Tom prigodom Tonino Picula kazao je kako je Stalni odbor Parlamentarne skupštine OESS-a na sjednici u Ateni 09. listopada 2009. prihvatio kandidaturu Hrvatskog sabora da Hrvatska bude domaćin i suorganizator jesenskog zasjedanja.

"Ovo je zadnji važan skup prije ulaska RH u EU", naglasio je Tonino Picula.

Samo zasjedanje održat će se u Hotelu Dubrovnik Palace, a okupit će oko 300 sudionika za koje će uz ostalo biti organizirano razgledanje kulturno-povijesnih znamenistosti Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙