FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Moj život u carstvu delicija" I.Rudenjaka

DUBROVNIK, 5. prosinca 2010. (Hina) - Autobiografska knjiga "Moj život u carstvu delicija" Ive Rudenjaka, jednog od najpoznatijih drubrovačkih i hrvatskih ugostitelja, predstavljena je večeras u kazalištu Marina Držića u Dubrovniku.

O autobiografskoj knjizi i Rudenjakovu doprinosu ugostiteljstvu i turizmu govorili su bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, akademik Luko Paljetak i dubrovački turistički novinar Nikola Šubić.

"Knjiga je dokument vremena, života i rada čovjeka koji na najbolji način pokazuje kako u životu treba biti častan i ponosan i onda ostaješ zauvijek", kazao je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić.

Okupljenima u dubrovačkom kazalištu, među kojima su bili i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić te direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, obratili su se i gradonačelnik Bleda Janez Pfeifer te predsjednik Poslovne alijanse Crne Gore Slobodan Radović - Krušo.

Ivo Rudenjak je i dugogodišnji predsjednik Ceha ugostitelja grada Dubrovbnika te dobitnik brojnih nagrada i priznanja, među kojima su Nagrada Hrvatske obrtničke komore te Red hrvatskog pletera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙