FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: saniraju se posljedice nevremena

GOSPIĆ, 29. studenog 2010. (Hina) - Gradske službe u Gospiću, timovi Javno-komunalnog poduzeća „Usluge“ i Javna vatrogasna postrojba tijekom protekle noći neprekidno su ispumpavale vodu iz podruma i nižih dijelova kuća i ustanova koje su poplavljene u sinoćnjem olujnom nevremenu koje je zahvatilo Gospić i okolicu.

"Tijekom noći pročišćeni su šahtovi, i stanje se postupno sanira. Cijelu noć je organiziran rad timova komunalaca i vatrogasaca na terenu pa je jutros stanje gotovo sanirano. Jak vjetar polomio je tende na dva ugostiteljska objekta a jedna je osoba teže ozlijeđena", rekao je zamjenik gradonačelnika Ivana Biljana.

Za manje od tri sata palo je 120 litara kiše po metru četvornom i sustav odvodnje nije mogao primiti obilnu količinu oborina pa je voda ušla u podrume i prizemlja nove zgrade „Croacia osiguranja“ u parku Kolakovac, Zavoda za zapošljavanje, Policijske uprave, Opće bolnice te još nekih objekata.

U Državnu službu zaštite i spašavanja 112 u Gospiću dojavljeno je plavljanje više obiteljskih kuća i gospodarskih objekata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙