FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Dvojica mladića poginula u prometnoj nesreći, a djevojke isplivale iz vozila u moru

DUBROVNIK, 26. studenoga 2010. (Hina) - Policijska uprava dubrovačko-neretvanska detaljnije je izvijestila o noćašnjoj teškoj prometnoj nesreći u Sustjepanu, kod Dubrovnika, u kojoj su, prilikom slijetanja automobila u more, poginula dvojica mladića.

Odmah nakon zaprimljene dojave da je osobno vozilo sletjelo s kolnika u more u Sustjepanu, kod Dubrovnika, 20-tak minuta iza ponoći, na mjesto nesreće su izašli policijski službenici, ronioci Interventne jedinice policije, Hitna pomoć, vatrogasci i plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik.

Policija je utvrdila da su se u vozilu nalazile dvije muške i dvije ženske osobe, a vozilo se kretalo iz smjera Komolca prema Dubrovniku. Dvije djevojke, u dobi od 16 i 22 godine, obje iz Dubrovnika, su uspjele isplivati nakon slijetanja vozila u more. Vozilom Hitne pomoći su prevezene u dubrovačku bolnicu gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede, a nakon pružene liječničke pomoći puštene su kući.

Potraga za vozilom i dvije muške osobe je prekinuta noćas oko 3,15 sati, a nastavljena je jutros u 7 sati. Oko 8 sati, na dubini od oko 12 metara, ronioci Interventne jedinice policije su pronašli vozilo s dvije mrtve muške osobe koje su izvadili iz auta i izvukli na obalu.

Policijski očevid i dalje traje, navodi glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙