FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Mokri kolnici u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i Slavoniji

ZAGREB, 23. studenoga 2010. (Hina) - Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i Slavoniji, te duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju zbog mogićih odrona, izvijestio je večeras u 20 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Promet teče naizmjence na Jadranskoj magistrali (D 8): na Šibenskom mostu i na dionici Kaštel Stari-čvor Plano.

Večeras (23./24. studenoga) od 22 do 6 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se naizmjenično po 15 minuta sa svake strane tunela.

Za sav promet zatvorena je cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča

Na Istarskom ipsilonu zbog radova zatvoreni su: čvor Buje i zapadni dio čvora Žminj (izlaz u smjeru Rijeka-Žminj i ulaz u smjeru Žminj-Kanfanar).

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙