FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga DORA i ove godine organizira donatosku večeru za školovanje učenika i studenata

ZAGREB, 19. studenog 2010. (Hina) - U okviru akcije „Želim biti…“, u utorak, 23. studenoga u hotelu The Regent Esplanade Zagreb održat će se tradicionalna donatorska „Večer DORE“, na kojoj će se prikupljati novac za nastavak školovanja 154 srednjoškolaca i studenata.

Donatorska večera održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Grada Zagreba, stoji u priopćenju humanitarne organizacije DORA, koja kao nevladina udruga na području skrbi o djeci i mladima djeluje od 1991.

Do današnjih dana na račune DORINIH štićenika uplaćeno je gotovo 6 milijuna eura pomoći, a najveću pažnju u DORI posvećuju obrazovanju vrijednih i nadarenih srednjoškolaca i studenata kroz cijelo njihovo školovanje.

Tijekom protekle akademske godine stipendirano je njih 154, a riječ je, kažu u DORI, o mladim ljudima koji se stjecanjem znanja i vještina bore s teškim obiteljskim, zdravstvenim i egzistencijalnim nedaćama

"U DORI su neizmjerno na njih ponosni i donatorskom večerom želja je osigurati sredstva za nastavak njihovog školovanja i u ovoj školskoj godini", navodi se u priopćenju.

Dodaje se da će uzvanike na donatorskoj večeri zabavljati operna diva Antonela Malis i ostali gosti večeri, a program vodi Neno Pavinčić.

Pored tombole, goste očekuju i mnoga prigodna iznenađenja, a kao i prethodnih godina najavljena je nazočnost brojnih uglednika iz kulturnog, poslovnog, političkog i javnog života Hrvatske, kažu u DORI.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙