FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Trajekt Split-Stari Grad isplovit će u ponoć, umjesto u 20,30 sati

ZAGREB, 4. studenoga 2010. (Hina) - Zbog izvanrednog održavanja tunela Mala Kapela, na autocesti A 1 promet će teći dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, a izvanrednim prijevozima čija širina prelazi 3,40 metra bit će zabranjen promet do 11. studenoga, izvijestio je večeras u 20 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence.

Za sav promet zatvorena je cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Do 17. prosinca, zatvara se granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.

Zbog večerašnje nogometne utakmice u Splitu trajekt na liniji Split-Stari Grad isplovit će u ponoć, umjesto u 20,30 sati.

Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙