FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 1. studenog 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Jak vjetar puše na dionici autoceste A 1 između Skradina i Prgometa. Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim, ili vlažnim, te skliskim kolnicima u Istri, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog jakog juga otkazane su katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Rijeka, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis i Split-Bol-Jelsa. Ostali katamarani i trajekti plove redovito.

ZAGREB - Većinom umjereno do pretežno oblačno. Povremene kiše bit će ponajprije na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru te unutrašnjosti Dalmacije, a rijetko je moguća i u središnjim krajevima. Vjetar slab do umjeren, u gorju povremeno i jak južni i jugoistočni, a na Jadranu će puhati umjeremp i vrlo jako, ponegdje i olujno jugo. Najviša dnevna temperatira zraka uglavnom od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙