FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: Policija istražuje okolnosti smrtnog stradavanja 1,5 godišnje djevojčice pod vlakom

SISAK, 30. listopada 2010. (Hina) - Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je po završetku očevida o okolnostima, smrtnog stradavanja jedno i pol godišnje djevojčice pod jurećim vlakom na željezničkoj pruzi Sisak centar-Sisak Caprag u Ulici Rade Končara, koja se igrala na pruzi pokraj svoje kuće.

Policija u jutrošnem priopćenju navodi kako su "jučer oko 16,30 sati u industrijskoj zoni u Sisku, u Končarevoj ulici, strojovoda i manevristi lokomotivom po pruzi gurali 15 vagon-cisterni, uslijed čega je prvi vagon, na kojem su se nalazila druga dvojica manevrista, na pružnom prijelazu udario u jedno i pol godišnju djevojčicu, koja je na mjestu smrtno stradala".

Strojovođu i svu trojicu manevrista policijski službenici su na mjestu nesreće alkotestirali, te je utvrdeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Uz policijske službenike očevid je vodila istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku uz zamjenicu županijskog državnog odvjetnika, te je po nalogu istražne sutkinje naložena obdukcija koja će u sisačkoj Općoj bolnici biti obavljena u utorak, 2. studenoga.

Službenici Policijske postaje Sisak nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti tragične nesreće, nakon čega će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće, navodi PU sisačko-moslavačka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙