FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod

ZAGREB, 28. listopada 2010. (Hina) - Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A 1, od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok, te A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila, izvijestio je popodne u 15,10 sati Hrvatski auto-klub.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Zatvorena je državna cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence.

Pojačan je izlaz vozila na graničnom prijelazu Stara Gradiška, gdje su čekanja oko jedan sat, te na GP Slavonski Brod, u oba smjera, gdje su čekanja oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

U prekidu su katamaranske linije: Rijeka-Mali Lošinj i Rijeka-Rab-Novalja. Trajekti i katamarani na ostalim linijama plove prema redu plovdbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙