FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 25. listopada

ZAGREB, 25. listopada 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 25. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U Hrvatskom saboru održat će se tematska sjednica Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije pod nazivom: "Korupcijski rizici u

Hrvatskoj pošti – jučer, danas, sutra" (11 sati, dvorana Ivana Mažuranića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović nazočit će otvorenju kongresa Internacionalne lige humanista "Za djecu svijeta ranjenog djetinjstva". (10 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 a).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba Gordana Jandrokovića na temu: "Rebalans proračuna Grada Zagreba-prevara građana!" (12 sati, Gundulićeva 21 a/I).

ZAGREB - U povodu godišnje skupštine Hrvatska udruga banaka održat će prigodni skup na kojem će se uz aktualnu temu "Kako i zašto donositi nove zakone?" osvrnuti na najnovije trendove Europske unije oko boljeg donošenja zakona. Predstavit će i 27. broj HUB Analiza pod nazivom "U susret novoj financijskoj regulaciji - što ona znači za hrvatske banke?". Na skupu se očekuju ključne osobe hrvatskog financijskog i šireg gospodarskog okruženja (13,30 sati, Hrvatski državni arhiv, Marulićev trg 21).

ZAGREB - Svečana dodjela 16. po redu Nagrade Ine za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2009. godinu. Godišnju Nagradu Ine dodijelit će Ina-Industrija nafte i Hrvatski kulturni klub. Dobitnici su dr. Leopold Auburger iz Njemačke i dr. Artur Rafaelovič Bagdasarov iz Rusije, a nagradu su dobili za sustavno proučavanje hrvatskog jezika i njegove povijesti (20 sati, Upravna zgrada Ine, mezanin, ulaz izvana).

BRUXELLES - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor boravit će u radnom posjetu Bruxellesu gdje će održati niz sastanaka s visokim dužnosnicima Kraljevine Belgije i Europske unije. Kosor će imati radni ručak s potpredsjednicom Europske komisije i povjerenicom za pravdu, temeljna prava i građanstvo Viviane Reding, zatim će se sastati s belgijskim premijerom u ostavci Yvesom Letermeom, a razgovarat će i s predsjednikom Europske komisije Joseom Manuelom Barrosom.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙