FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen 13. obrtnički sajam Istre

PULA, 10. listopada 2010.(Hina) - Svečanom dodjelom nagrada najuspješnijim izlagačima, danas poslijepodne u Puli je zatvoren ovogodišnji 13. obrtnički sajam Istre, koji je trajao od četvrtka.

Priznanje za uspješnu sajamsku prezentaciju dobile su Obrtnička komora Osječko-baranjske županije iz Osijeka, Udruženje obrtnika Buzeta te slovenska Območna obrtna zbornica iz Radovljice.

Priznanje za najbolje oblikovanje proizvoda dobio je Obrt za tradicijsku proizvodnju "Lončarija" iz Marije Bistrice, a priznanja za najbolji proizvod dobili su Obrt za obradu metala "Pokrajac" iz Rovinjskog Sela za proizvode od metala, Stolarski obrt "Ariš" iz Tinjana za proizvode od maslinovog drva te "Vesna sirevi" iz Loborike za ovčji sir.

O dodjeli priznanja odlučila je komisija u čijem su sastavu bili predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Aldo Ukanović te članovi Loredana Krbavčić i Vitomir Pap.

Ove godine na sajmu se predstavilo 210 izlagača, među kojima 123 obrta, 29 poduzeća, šest škola, 25 komora i udruženja te 27 izlagača iz ostalih kategorija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙