FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poduzetnik Danko Končar podnio kaznenu prijavu protiv Vinke Cetinski

PULA, 9. listopada 2010.(HINA) - PR menadžerica i glasnogovornica tvrtke "Kermas ulaganja" Ivana Nobilo Cetinski potvrdila je danas kako je odvjetnik istaknutog poduzetnika Danka Končara, pulski odvjetnik Goran Veljović, podnio kaznenu prijavu protiv Končarove dugogodišnje poslovne suradnice Vinke Cetinski.

Kaznena prijava vezana je uz poslove kupoprodaje nekretnina u Istri, koje je Vinka Cetinski otkupljivala kao Končareva zastupnici u Hrvatskoj, u poslovima kupnje zemljišta u Istri.

Prema današnjem pisanju nekih medija prijava je podignuta zbog "prijevare i zloporabe ovlasti.

Vezano uz novinske napise o Kermas ulaganju, Danko Končar je popodne priopćio kako je "stav Kermas ulaganja da institucije kaznenog progona trebaju odraditi svoj posao u okviru zakona i bez ikavog pritiska od bilo koga. Kermas ulaganja prihvaćaju presumpciju nevinosti dok se suprotno ne dokaze pravomoćnom presudom i ima povjerenje u institucije pravne drzave", navodi u izjavi Končar te dodaje kako ti događaji "neće odvratiti Kermas ulaganja od daljnjih investicija u Hrvatsku", prenosi PR menadžerica Ivana Nobilo Cetinski.

Vinka Cetinski je danas novinarima izjavila kako je šokirana napisima u novinama. "Sve što sam radila posljednjih godina za Kermas ulaganja radila sam isključivo u dobroj vjeri, s dobrom namjerom i u suglasnosti s vlasnikom. Vjerujem u institucije pravne države koje će to i dokazati", zaključila je Vinka Cetinski.

Kako se neslužbeno doznaje poduzetnik Danko Končar je do sada uložio vrlo velika sredstava otkupljujući na stotine tisuća hektara poljoprivrednog zemljišta u Istri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙