FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 28. prosinca

ZAGREB, 27. prosinca 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za četvrtak, 28. prosinca.
ZAGREB, 27. prosinca 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za četvrtak, 28. prosinca.

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić uručit će odlikovanje "Red hrvatskog pletera" novinarki i urednici Zrinki Vrabec-Mojzeš te "Povelju Republike Hrvatske" Radiju 101 (Ured predsjednika, Pantovčak 241, u 10 sati).

ZAGREB - Istražno ročište na kojem bi tročlani liječnički konzilij trebao izvijestiti istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu, Zdenka Posavca, o zdravstvenom stanju osumnjičenog Branimira Glavaša, kojega su u srijedu pregledali u Kliničkoj bolnici u Osijeku, u kojoj se oporavlja od štrajka glađu. Na temelju mišljenja konzilija sudac bi trebao ponovno odlučiti hoće li istraga u slučaju tzv. garaža biti nastavljena ili privremno prekinuta (zagrebački Županijski sud).

PAKRAC - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će u Pakracu Dom hrvatskih branitelja (Ulica hrvatskih velikana 4, u 11 sati).

ZAGREB - Na redovitoj skupštini Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) bit će, uz ostalo, riječi o planovima rada HAZU-a u 2007. te financijskom planu u slijedećoj godini, (palača HAZU, Zrinski trg 11, u 11 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare članova udruge "Eko Kvarner" na kojoj će izvijestiti o aktivnostima te udruge u vezi s najavljenim industrijskim projektima na Kvarneru, (Zajednica Talijana Rijeka, Uljarska 1, u 13 sati).

ZAGREB - Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja održat će konferenciju za novinare na kojoj će njegovi čelnici govoriti o odluci Ustavnog suda RH da poništi zakonsku odredbu o pravnoj integraciji sveučilišta do kraja 2007. (Sindikat znanosti, Ilica 51, u 11 sati).

ZAGREB - Sjednica zagrebačkog Gradskog poglavarstva (Gradsko poglavarstvo, dvorana 372, Trg S.Radića 1, u 10 sati).

RIJEKA - Konferencija za novinare na temu "2007. - zajednički nastup Hrvatske ljevice za Hrvatski sabor, nakon 17 godina", na kojoj će sudjelovati predsjednik Inicijativnog odbora Udružene ljevice Ivan Ninić i drugi članovi tog odbora (prostorije stranke Vladimir Bebić - Treći hrvatski blok, Ciottina 19, u 12 sati).

ZAGREB - Dodjela godišnjih nagrada Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) za 2006. bit će u Staroj gradskoj vijećnici, gdje će nagradu za životno djelo dobiti Ivan Picelj, nagradu za najbolju izložbu Željko Jerman, a Viktor Popović primit će nagradu mladom umjetniku (Ul. sv. Ćirila i Metoda 5, u 12 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Vesna Krbot Nejašmić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙