FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ograničenje zbog bure na dionici od Maslenice do tunela Sv. Rok

ZAGREB, 25. prosinca 2006. (Hina) - Zbog jake bure dionicom autoceste A1, od Maslenice do tunela Sveti Rok, mogu prometovati samo osobna vozila, javio je jutros HAK.
ZAGREB, 25. prosinca 2006. (Hina) - Zbog jake bure dionicom autoceste A1, od Maslenice do tunela Sveti Rok, mogu prometovati samo osobna vozila, javio je jutros HAK.

Zbog opasnih bočnih udara bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Senja do Karlobaga promet je zabranjen za I. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle, te vozila s kamp prikolicama).

Od Karlobaga do Svete Marije Magdalene za II. skupinu, a dopušten je za osobna vozila, autobuse i manja teretna vozila bez cerade.

Na dionici autoceste A6, od čvora Kikovica do čvora Delnice, zbog bure, zabrana je prometovanje teretnim vozilima težim od 3,5 tone, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama.

Također upozoravamo vozače na mokre ili vlažne kolnike od rosulje i sumaglice na širem području Posavine, a posebice ističemo dionicu autoceste A3, Ivanić Grad-Novska-Nova Gradiška.

Promet je rijedak na svim cestama.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila ukupne mase veće od 7,5 tone na svim važnijim državnim cestama, bit će sutra, 26. prosinca, od 14 do 23 sata.

Na gorskim cestama, te duž Ličke magistrale, mogući su odroni zemlje i kamenja, osobito u usjecima i zasjecima.

Na graničnim prijelazima nema gužvi i čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe, osim sljedećih koji na Božić i Staru godinu neće ploviti u noćnim linijama: Valbiska-Merag, Zadar-Preko, Split-Supetar, Drvenik-Sućuraj i Orebić-Dominče.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙