FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 20. prosinca

ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) -
ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) -

ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 20. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Ana Lovrin će predstavnike medija upoznati s platformom izmjena i dopuna Zakona o kaznenom postupku, rezultatima istraživanja iskustva korisnika sudova u Republici Hrvatskoj, koje je tvrtka Puls provela za potrebe Ministarstva pravosuđa i Vrhovnog suda, informirati o konferenciji država stranaka Konvencije Ujedinjenih naroda protiv korupcije, koja je održana u Jordanu te predstaviti upravo objavljenu brošuru o radu Pravosudne akademije, (Dežmanova 10, u 9,30 sati).

ZAGREB - Ministar obrane Berislav Rončević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, general zbora Josip Lucić, nazočit će obilježavanju 15. obljetnice Zapovjedništva za združenu izobrazbu i obuku "Petar Zrinski", (Časnički dom, Ilica 256b, u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak Hrvatskog skijaškog saveza povodom slalomske utrke "Snježna kraljica 2007" (hotel Westin, 11 sati).

ZAGREB - Dodjela nagrada Hrvatskog muzejskog društva (HMD) za 2005., (Muzej Grada Zagreba, Opatička u 12 sati).

ZAGREB - Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu i Sveučilišta u Zagrebu pozivaju na svečanu dodjelu Godišnje nagrade Društva mladim znanstvenicima i umjetnicima za dostignuća u 2006. (Sveučilište, Trg maršala Tita 14 u 18 sati).

ZAGREB - Utakmica 10. kola državnog prvenstva vaterpolista Mladost - Jadran (20.45 sati).

RIJEKA - Predsjednik Skupštine Talijanske unije (TU) Furio Radin i predsjednik Izvršnog odbora TU, Maurizio Tremul, govorit će o financiranju talijanske nacionalne zajednice u Hrvatskoj i Sloveniji iz Republike Italije u 2007. godini (Talijanska unija, Uljarska 1 u 10 sati).

RIJEKA - Predstavnici Sindikata pomoraca Hrvatske održat će konferenciju za novinare na temu "Prijedlog Zakona o strancima", odnosno o zahtjevu Udruge brodara "Mare nostrum" za zapošljavanje 120 stranih pomoraca nižeg obrazovanja, (Dom sindikata "Franjo Belulović", u 10,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙