FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 12. prosinca

ZAGREB, 12. prosinca 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 12. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 12. prosinca 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 12. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić i predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Leo Andreis održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o inicijativi pravobraniteljice i odluci HOK-a o besplatnoj pravnoj pomoći maloljetnoj djeci u postupcima radi uzdržavanja. Inicijativa je pokrenuta zbog toga što veliki broj djece ne ostvaruje pravo na uzdržavanje od roditelja s kojima ne žive (Ured pravobraniteljice za djecu, Hebrangova 4 u 10,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i trgovački lanac Konzum i vodeći hrvatski proizvođači potpisat će sporazum o strateškom partnerstvu i poslovnoj suradnji, a u cilju očuvanja male trgovine, povećanja prometa i profitabilnosti malih trgovaca (11,00 sati, HOK, Ilica 49/I).

ZAGREB - Svečanost u povodu 15. obljetnice Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO). Na svečanosti će biti predsjednik Republike Stjepan Mesić, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i potpredsjednik Vlade Damir Polančec, te izaslanstvo Ministarstva obrane. Osim čelnih ljudi države, nazočnima će se obratiti načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Josip Lucić i zapovjednik HRZ-a i PZO-a general bojnik Viktor Koprivnjak (91. Zrakoplovna baza Zagreb u 11,30 sati).

ZAGREB - Moderna galerija priređuje izložbu djela uglednog hrvatskog kipara, slikara, grafičara i pedagoga Branka Ružića iz donacije koju joj je darovao 1995. Branko Ružić umro je 1997. (Andrije Hebranga 1 u 18 sati).

RIJEKA - Simfonijskim koncertom Riječke filharmonije zatvorit će se ovogodišnju glazbeno-scensku priredbu "Zajčevi dani". Riječka filharmonija, pod ravnanjem japanskog dirigenta Toshihira Yonezua, izvest će koncert za klavir i orkestar u b-molu Petra Iljiča Čajkovskog. Solist na klaviru bit će Ruben Dalibatayan. Zajčevi dani počeli su 19. listopada premijernom izvedbom opere Frane Paraća "Judita" (kinodvorana Teatro Fenice u 20 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙