FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 10. prosinca

ZAGREB, 9. prosinca 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju, 10. prosinca.
ZAGREB, 9. prosinca 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju, 10. prosinca.

ZAGREB - Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) obilježava sedmu obljetnicu smrti prvog hrvatskog predsjednika i predsjednika HDZ-a dr. Franje Tuđmana. U 9,30 sati u crkvu sv. Marka služit će se misa za dr. Franju Tuđmana, a potom će se, u 10,30 sati održati komemoracija u Starogradskoj vijećnici. U 11,30 sati na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, na groblju Mirogoju, bit će položeni vijenci.

ZAGREB - Skup pod nazivom "Državotvorno okupljanje" i pod geslom "Jedino Hrvatska!" održat će se u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" (Mala dvorana KD "Vatroslav Lisinski", u 15 sati). Kako su u ime Inicijativnog odbora skupa najavili Ljubo Česić Rojs i Krunoslav Gašparić, položit će se i vijenci na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u povodu 7. godišnjice njegove smrti (Mirogoj, u 10,15 sati), dok će navečer u crkvi Sveta Mati Slobode biti služena misa zadušnica za dr. Tuđmana (u 19 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne/navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/ 48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙