FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 4. prosinca

ZAGREB, 4. prosinca 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 4. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 4. prosinca 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 4. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare Ministarstva unutarnjih poslova o projektu "Obuka za policijske službenike RH u području trgovanja ljudima i krijumčarenja migrantima" (Ilica 335, u 10 sati).

ZAGREB - Svečano otvaranje 3. nacionalne konferencije o volonterstvu i obilježavanje Međunarodnoga dana volontera. Na svečanosti će biti uručena priznanja 10-orici učenika osnovnih škola, koji su na natječaju Nacionalne zaklade osmislili najinovativnije volonterske inicijative. Priznanja će učenicima uručiti potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Za provedbu te volonterske inicijative svaka škola iz koje je nominiran rad, dobit će plaketu "Škola - prijatelj zajednice", a ravnateljima škola uručit će je ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac (Muzeju Mimara, Rooseveltov trg 5, 10 sati).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom hrvatske Vlade Jadranka Kosor, u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, uručit će donaciju Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet u svrhu školovanja novog psa vodiča za Vladimira Stiblika iz Vodica (Vlada, Trg sv. Marka 2, u 12,00 sati). Vladimiru Stibliku prošli je mjesec nepoznati počinitelj otrovao psa vodiča.

ZAGREB - Službeni završetak projekta Jačanje kapaciteta Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK), koji je trajao 21 mjesec, a kojem su partneri bili USKOK i Antikorupcijski ured tužiteljstva. O rezultatima će govoriti glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, šef Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Vincent Degert, ministrica pravosuđa Ana Lovrin i drugi (Roosveltov trg 2, u 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Paje Kanižaja "Čuvajte mi mjesečinu", o kojoj će govoriti Stjepan Sučić, Stjepan Čuić, Maja Gjerek, Dražen Ernečić i Pajo Kanižaj (Strossmayerov trg 4, 19 sati).

RIJEKA - Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina na radnom će sastanku o brodogradnji razgovarati s predstavnicima brodogradilišta u županiji, gradonačelnicima i načelnicima Rijeke, Kraljevice i Kostrene. Nakon toga će Komadina i predstavnici lokalnih jedinica održat će konferenciju za novinare (sjedište Županije, Adamićeva 10, u 11,30 sati).

RIJEKA - U Rijeci se otvara izložba "Suvremeni nadrealisti" na kojoj će biti predstavljeni radovi devetero umjetnika iz Hrvatske, SAD i Mađarske, Autor koncepcije izložbe je ravnatelj riječkoga Muzeja moderne i suvremene umjetnosti Branko Francesci (19 sati, Galerija Mali salon, Korzo 24).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙