FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Zlatni kuhar 2006." Miroslav Dolovčak iz Zagreba

OPATIJA, 23. studenoga 2006. (Hina) - Pobjednik natjecanja hrvatskih kuhara "Zlatni kuhar 2006." na kojemu je od 19. studenoga u Hotelu "Ambasador" sudjelovalo više desetaka kuhara iz svih krajeva Hrvatske, je Miroslav Dolovčak, kuhar Hotela "The Westin" iz Zagreba, odlučio je danas ocjenjivački sud tog natjecanja.
OPATIJA, 23. studenoga 2006. (Hina) - Pobjednik natjecanja hrvatskih kuhara "Zlatni kuhar 2006." na kojemu je od 19. studenoga u Hotelu "Ambasador" sudjelovalo više desetaka kuhara iz svih krajeva Hrvatske, je Miroslav Dolovčak, kuhar Hotela "The Westin" iz Zagreba, odlučio je danas ocjenjivački sud tog natjecanja.

Drugo mjesto osvojila je Marija Kuzminski, kuharica u varaždinskom Hotelu "Turist", a treće Hrvoje Zirojević, kuhar restorana "Nostromo" u Splitu.

Nakon prvog dijela natjecanja, danas je u finalu sudjelovalo 11 kuhara koji su pripremali svečani jelovnik od četiri slijeda.

Natjecanje "Zlatni kuhar" održano je u sklopu 3. Dana hrvatskog kulinarstva koje je organizirao Hrvatski kuharski savez, pod pokroviteljstvom predsjednika RH Stjepana Mesića.

Tijekom manifestacije održana su i natjecanja u dvije podkategorije. Zlatnu medalju za pripravljanje toplih jela dobili su Marija Kuzminski iz Hotela "Turist" u Varaždinu, Hrvoje Zirojević iz restorana "Nostromo" u Splitu i Željko Neven Bremec iz lovranskog "Branda".

Zlatne medalje za pripremu deserta i svečanog slatkog pladnja osvojile su Marija Denžić iz Hotela "Minerva" u Varaždinskim toplicama te Ljiljana Kristinić iz umaškog Hotela "Sol Umag" .

U spravljanju jela natjecalo se i oko 100 učenika srednjih ugostiteljskih škola, a najbolji su bili učenici ugostiteljske škole iz Opatije.

(Hina) xhsup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙