FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pretučena i opljačkana virovitička odvjetnica Gordana Mičić Jerešić

VIROVITICA, 23. studenog 2006. (Hina) Virovitičku odvjetnicu Gordanu Mičić Jerešić jučer je na ulazu u njezinu obiteljsku kuću napao, pretukao i opljačkao nepoznati razbojnik.
VIROVITICA, 23. studenog 2006. (Hina) Virovitičku odvjetnicu Gordanu Mičić Jerešić jučer je na ulazu u njezinu obiteljsku kuću napao, pretukao i opljačkao nepoznati razbojnik.

Policijska uprava virovitičko-podravska danas je izvijestila da se razbojstvo dogodilo jučer između 17,30 i 21,30 sati u Berislavićevoj ulici. Nisu otkrili identitet žrtve, no neslužbeno se doznaje da je riječ o odvjetnici Gordani Mičić Jerešić.

Nepoznati muškarac napao ju je dok je ulazila u obiteljsku kuću i zaprijetio joj vatrenim oružjem te je natjerao da uđe u kuću i da mu preda novac. Uplašena žena dala mu je novac, a razbojnik je s plijenom pobjegao.

Policija je izvijestila da je žena pritom teže ozlijeđena te da joj je liječnička pomoć pružena Općoj bolnici.

U istragu su se uključili i stručnjaci Centra za kriminalističko vještačenje iz Zagreba.

Gordana Mičić Jerešić u rodbinskoj je vezi s prvoosumnjičenima u slučaju dvije propale štedno-kreditne zadruge koji se terete za zlouporabu položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju.

Njen otac Ivan i suprug Goran nalaze se u pritvoru Istražnog zatvora u Bjelovaru, a brat Dražen je nedavno pušten da se brani sa slobode. Oni se sumnjiče da su zadruge oštetili za 115 milijuna kuna.

U studenom prošle godine oštećeni štediša plinskim je pištoljem napao Ivana i Dražena Jerešića zbog čega je osuđen na godinu dana zatvora, uvjetno na dvije godine.

Oštećene štediše često su prijetili članovima obitelji Jerešić zbog čega se vodi nekoliko sudskih sporova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙