FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet, za četvrtak 23. studenoga

ZAGREB, 23. studenog 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za četvrtak, 23. studenoga.
ZAGREB, 23. studenog 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za četvrtak, 23. studenoga.

TIRANA - Hrvatski ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić sudjelovat će u radu Gospodarskog foruma SEI-a (Srednjoeuropske inicijative). Vukelić će održati izlaganje u četvrtak poslijepodne na Okruglom stolu ministara gospodarstva zemalja članica SEI-a čija je glavna tema "Jačanje reformi i inovacija za održivi rast i razvoj".

ZAGREB - Glavni tajnik Europskog parlamenta Julian Priestley boravit će u radnom posjetu Hrvatskoj na poziv tajnika Hrvatskog sabora Josipa Sesara.

Priestley će se sastati sa svojim domaćinom Sesarom u 16:00 sati u saborskoj dvorani Ivana Mažuranića. Također će razgovarati s predsjednikom Odbora za vanjsku politiku Gordanom Jandrokovićem u 17:45 sati.

BEČ - Vijeće guvernera Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) održat će svoj posljednji predviđeni sastanak ove godine na kojem bi trebalo procijeniti izvješće šefa IAEA-e Mohameda El Baradeia o Iranu kao i sporni iranski zahtjev za tehničku pomoć glede reaktora Arak koji je u izgradnji.

ISLAMABAD - Kineski president Hu Jintao otputovat će u posjet Pakistanu.

HELSINKI - Ruski predsjednik Vladimir Putin posjetit će Finsku uoči summita EU-Rusija koji će se održati u Helsinkiju. Putin će se sastati s finskom predsjednicom Tarjom Halonen.

VATIKAN - Nadbiskup od Canterburyja Rowan Williams, čelnik anglikanaca u svijetu, dolazi u svoj prvi službeni posjet papi Benediktu XVI u

Vatikan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙