FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 19. studenoga

ZAGREB, 18. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 19. studenoga.
ZAGREB, 18. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 19. studenoga.

BOROVO NASELJE - Memorijalnim skupom u dvorištu tvornice Borovo (9 sati) te kolonom sjećanja i misom zadušnicom u crkvi Gospe Fatimske obilježit će se stradanje vukovarske gradske četvrti Borova naselja u Domovinskom ratu. Tom će prigodom u tvorničkom dvorištu ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otkriti spomenik zaposlenicima Borova, žrtvama srpske agresije na Vukovar (9,35 sati). U spomen na žrtve ubijene u prijeratnom Borovu Selu, a današnjem Borovu, u Dunav će biti bačeni vijenci (12,30 sati), a polaganjem vijenaca podno spomen-obilježja na farmi "Lovas" bit će obilježena 15. obljetnica stradanja hrvatskih branitelja i civila na tom mjestu (14 sati).

ZAGREB - Otvaranje izložbe "Hrvatsko narodno slikarstvo 1880. - 1945. u privatnim zbirkama, koju će otvoriti ministar kulture Božo Biškupić u Klovićevim dvorima, Jezuitski trg 4 u 12 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinare zagrebačke Gradske organizacije SDP-a na kojoj će, uz ostale, predsjednik SDP-a Ivica Račan i predsjednik GO SDP-a Milan Bandić govoriti o prijedlogu zakona o izmjenama Zakona o financiranju jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave (prostorije GO SDP-a Zagreb, Praška 2/I, u 10,30 sati).

OPATIJA - Znanstveni simpozij o crkvenoj povijesti Opatije koji se u tom gradu održava od 17. do 19. studenoga završit će euharistijom koju će predvoditi kardinal Josip Bozanić. (crkva Navještenja Blažene Djevice Marije u 11 sati).

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

ujutro/popodne - Neven Leskovar

popodne/navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙