FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 17 . studenog

ZAGREB, 16. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 17. studenoga.
ZAGREB, 16. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 17. studenoga.

ZAGREB - Nastavak 23. sjednice Hrvatskog sabora (Hrvatski sabor, Velika vijećnica, u 9,30 sati)

ZAGREB - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potpisat će ugovor o zamjeni nekretnina između RH i Grada Zagreba (u zgradi Vlade, u 10 sati).

VUKOVAR - U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i 15. obljetnice stradanja Vukovara u Domovinskom ratu, u podrumu Opće bolnice bit će otvoren muzejski prostor "Mjesto sjećanja - vukovarska bolnica 1991." Na ulazu u taj spomen-prostor posjetitelji će moći pogledati videozapis o stradanju bolnice u Domovinskom ratu te na zidovima u pothodniku posebnom tehnikom utisnuta imena i prezimena hrvatskih branitelja i medicinskog osoblja odvedenih iz bolnice i pogubljenih na Ovčari 20. studenoga 1991.

Taj spomen-prostor otvorit će ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić (12 sati), a tom prigodom predstavit će monografiju "Medicinski centar Vukovar - ratna bolnica Vukovar".

ZAGREB - Saslušanjem dvojice svjedoka nastavlja se istraga protiv Branimira Glavaša i Krunoslava Fehira osumnjičenih za ratni zločin protiv civila u Osijeku 1991. (Županijski sud, Zrinjevac, u 9 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika HSP-a na kojoj će se predsjednik Kluba Anto Đapić osvrnuti na ukidanje imuniteta zastupniku Branimiru Glavašu (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, u 11 sati).

ZAGREB - Obilježavanje Međunarodnog dana djece tribinom u organizaciji Ureda pravobraniteljice za djecu pod nazivom "Pozitivni sadržaju za djecu i o djeci" (tribine Grada Zagreba, Kaptol 27, u 10 sati).

RIJEKA - Premijerna izvedba djela "Mačka na vrućem limenom krovu" riječkog HKD Teatra, Teatar HKD Sušak (19,30 sati).

OPATIJA - Počinju godišnja skupština Hrvatskoga novinarskog društva i Dani hrvatskog novinarstva, koji se od 17. do 19 studenoga održavaju u prostorijama ICEJ-a Opatija, Nazorova 2 . Skupština počinje u 10 sati.

ZAGREB - Muzikološki simpozij "Generacija 1906." Ivan Brkanović, Milo Cipra, Boris Papandopulo" u Velikoj dvorani palače HAZU-a, Zrinjevac 11, od 9 do 13 sati.

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

popodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hinaŽhina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙