FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 16. studenog

ZAGREB, 16. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 16. studenoga.
ZAGREB, 16. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak, 16. studenoga.

ZAGREB - Hrvatski bi sabor u nastavku zasjedanja trebao razmotriti izmjene Statuta i izvješće o radu Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja. Agencija u izvješću ističe da je dovršila opsežan rad u pripremi podzakonskih propisa, te da je lani izdala ukupno 59 tumačenja Zakona o zaštiti tržišnog natjecanja. Upozorava, međutim, da nema dostatno kadra da bi ispunila sve svoje zakonske zadaće. Zastupnici bi trebali raspraviti i Godišnje izvješće o državnim potporama, koje Saboru podnosi Vijeće za zaštitu tržišnog natjecanja. (Velika vijećnica, Hrvatski sabor, u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSU-a na temu Prijedlog zakona o jednokratnom godišnjem dodatku na mirovine - božićnici" (Hrvatskog sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, u 11 sati).

ZAGREB - Redovita sjednica hrvatske Vlade (Trg sv. Marka 2, u 13 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će se predstaviti rezultati akcije "Otvoreno o mobbingu" (prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/I, u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog liječničkog sindikata o zajedničkoj akciji pregovarača sindikata zdravstva, (Radnički dom, Trg Petra Krešimira IV, dvorana 427, u 11 sati).

ZAGREB - Gradski odbor HDZ Grada Zagreba organizira akciju paljenja svijeća u znak sjećanja na žrtve Vukovara na platou pored piramide na križanju Vukovarske i ulice Hrvatske bratske zajednice u 18.30 sati. Toj akciji će nazočiti i predsjednica zagrebačkog HDZ-a Jadranka Kosor. Početak paljenja svijeća istovremeno započinje s obje strane Vukovarske ulice u 18 sati.

DUBROVNIK - Konferencija za novinare Greenpeacea u povodu zahtjeva nevladinih organizacija vezanih za zaštitu atlantske tune u Sredozemlju, (brod Rainbow Warrior, Gruška luka u 15,30 sati).

SISAK - Obilježavanje 81. obljetnice Varaždinskog muzeja otvaranjem izložbe Miljenka Stančića (gradska galerija Striegel u, A. i S. Radića 6, u 18 sati).

ZAGREB - Promocija zbirke pjesama Vesne Krmpotić (Hrvatske bratske zajednice 4, u 18 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom otvaranja izložbe Hrvatsko moderno slikarstvo 1880 - 1945. u privatnim zbirkama koja će se otvoriti 19. studenoga (Galerija Klovićevi dvori, u 12 sati).

RIJEKA - "Dan pisaca, pjesnika i umjetnika talijanske nacionalne manjine u Hrvatskoj i Sloveniji" - manifestacija je koja će se održati u sjedištu Zajednice Talijana Rijeka s početkom u 10 sati a trajat će do 19 sati. Organizatori su Talijanska unija Rijeka i Narodno sveučilište Trst.

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Jasna Nahtigal-Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙