FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 16. studenog

ZAGREB, 16. studenog 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 16. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 16. studenog 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 16. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Hrvatski sabor će nastaviti svoju 23., posljednju ovogodišnju sjednicu (Velika vijećnica, Hrvatski sabor, u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a na kojoj će se predstaviti rezultati akcije "Otvoreno o mobbingu" (prostorije HSLS-a, Zrinjevac 17/I, u 10 sati).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Croatia osiguranja biti će predstavljeni poslovni rezultati tvrtke za prvih devet mjeseci ove godine. Iz Croatia osiguranja najavljuju i predstavljanje novih poslovnih iskoraka kao što su ulazak na financijsko-investicijsko tržište i regionalno širenje poslovanja (11,00 sati, Croatia osiguranje, Miramarska 22).

ZAGREB - Redovita sjednica hrvatske Vlade (Trg sv. Marka 2, u 13 sati).

ZAGREB - Gradski odbor HDZ Grada Zagreba organizira akciju paljenja svijeća u znak sjećanja na žrtve Vukovara na platou pored piramide na križanju Vukovarske i ulice Hrvatske bratske zajednice u 18.30 sati. Toj akciji će nazočiti i predsjednica zagrebačkog HDZ-a Jadranka Kosor.

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Hrvoje Krstičević

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙