FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 14. studenoga

ZAGREB, 13. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 14. studenoga:
ZAGREB, 13. studenog 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 14. studenoga:

ZAGREB - Vlada će održati redovitu sjednicu na kojoj će, kako se očekuje, raspravljati o prijedlogu državnog proračuna za 2007. (Trg sv. marka 2, u 13 sati)

ZAGREB - Sutra će, uoči početka 23. sjednice Hrvatskog sabora, zasjedati Odbor za poljoprivredu i šumarstvo (dvorana Stjepana Radića u 9 sati), Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina (dvorana Ante Starčevića u 11,30 sati),Odbor za financije i državni proračun (dvorana Stjepana Radića u 14 sati i Odbor za nacionalnu sigurnost - tematska sjednica (dvorana Ivana Mažuranića u 16 sati).

ZAGREB - SDP će održati konferenciju za novinare na kojoj će predsjednik stranke Ivica Račan i saborski zastupnik Davorko Vidović govoriti o SDP-ovu prijedlogu zakona o izjednačivanju mirovina (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića u 12,30 sati)

ZAGREB - HDZ će održati konferenciju za novinare, na kojoj će govoriti potpredsjednica stranke i Vlade Jadranka Kosor, član Predsjedništva stranke Andrija Hebrang i član Predsjedništva stranke i ministar financija Ivan Šuker (prostorije HDZ-a, Trg žrtava fašizma 4, u 12 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog bloka na kojoj će predsjednik stranke Ivić Pašalić govoriti o nedavnu bacanju dviju bomba u dvorište njegove kuće (prostorije stranke, Kneza Mislava 11/II u 11 sati).

BJELOVAR - Na konferenciji za novinare HSS-a predsjednik stranke Josip Friščić, potpredsjednik stranke i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs te smijenjeni načelnik općine Đulovac govorit će o promjeni vlasti u toj općini (u stranačkim prostorijama, Hebrangova b.b. u 12 sati)

ZAGREB - Saslušanjem svjedoka nastavlja se istraga protiv Branimira Glavaša i Krunoslava Fehira, osumnjičenih za ratne zločine nad civilima u Osijeku 1991. (Županijski sud u Zagrebu u 9 sati).

DUBROVNIK - Počinje konferencija "Neovisnost pravosuđa u Europi" u organizaciji Njemačke zaklade za međunarodnu pravnu suradnju. Osim njemačkih sudjelovat će stručnjaci iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Gruzije, Hrvatske, Makedonije, Moldavije, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Madžarske. Nazočit će i ministrica pravosuđa Ana Lovrin (Hotel Excelsior u 9 sati).

VUKOVAR - Konferencija za novinare i potpisivanje sporazuma o suradnji u provedbi Humanitarne akcije za razminiranje "Kvadrat mira", koju pokreću zagrebačko Gradsko poglavarstvo, Hrvatski centar za razminiranje i nekoliko tvrtaka (u Ulici Vijeća Europe 1 A u 13,30 sati). Dobrotvornu će akciju predstaviti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predstavnici drugih sudionika akcije.

ZAGREB - Predstavljanje zbirke proznih tekstova posvećenih 500. obljetnici Državne ergele lipicanaca - Đakovo "Vjetar u Grivi" u organizaciji slavosnko-baranjsko-srijemskog ogranka Društva hrvatskih književnika (Trg bana Jelačića 7 u 12 sati)

ZAGREB - Predstavljanje prvog prijevoda hrvatske književnosti na bengalski jezik i to knjige Ivane Brlić Mažuranić "Čudnovate zgode Šegrta Hlapića" (Knjižnice grada Zagreba, Trg Ante Starčevića 4 u 12 sati)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

popodne - Jasna Nahtigal-Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙