FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 8. studenog

ZAGREB, 8. studenog 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 8. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama
ZAGREB, 8. studenog 2006. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 8. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske stranke prava na kojoj će biti riječi o sankcioniranju nezakonitosti u pretvorbi i privatizaciji, te ratnom profiterstvu, a govorit će predsjednik stranke Anto Đapić i zastupnik u Hrvatskom saboru Pero Kovačević (Primorska 5, 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare udruge B.a.b.e. u povodu slučaja Ane Magaš i javnih istupa njezinog bivšeg odvjetnika Marka Marinovića. (Kralja Držislava 6, 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Republičke koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata vezano uz prozivanje Koordinacije oko kriterija za dodjelu udjela u Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (prostorije Koordinacije, Galovićeva 12, u 11,30 sati).

ZAGREB - Šef Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Vincent Degert drži konferenciju za novinare povodom objavljivanja izvješća o napretku za članstvo u Europskoj uniji za Hrvatsku (Delegacija EK u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 6, 15 sati).

ZAGREB - Susret 14. kola Prve HNL: Dinamo - Pula (stadion Maksimir, 16 sati).

ZAGREB - Svečana dodjela nagrade V.B.Z. - Večernji list za najbolji neobjavljeni roman u 2006. godini, u sklopu ovogodišnjeg Interlibera (Zagrebački Velesajam, Avenija Dubrovnik 15, 19,30 sati).

OPATIJA - Treća sjednica zajedničke hrvatsko-slovenske Povijesne komisije. Supredsjedatelji Komisije akademik Dušan Bilandžić i Janko Prunk dat će kratke izjave za medije u 12,45 sati (Vijećnica Grada Opatije, Maršala Tita 3, u 11 sati).

RIJEKA - Susret 14. kola Prve HNL: Rijeka - Zagreb (stadion Kantrida, 20,15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙